Geen bijzaak, maar hoofdtaak

SURVEILLANTENBUREAU

Voor de goede orde

Voor onze surveillanten is surveilleren geen bijzaak, maar hoofdtaak

De inzet van eigen medewerkers voor het surveilleren tijdens examens kent veel nadelen. Zo vraagt het van scholen en onderwijsinstellingen een hele organisatie. Zorgt het voor (on)nodige uitval van lesuren. Én wordt de werkdruk van docenten enorm verhoogd. Dat kan anders! Gespecialiseerde surveillanten van het Surveillantenbureau bieden uitkomst.

We helpen je graag !

Surveillanten nodig voor uw school?

Examens zijn belangrijk. Het zijn testmomenten na een lange periode van studeren en de resultaten hebben effect op de toekomst. Het is dus van groot belang dat alle kandidaten gelijke kansen krijgen. Spieken, overleggen of onrust creëren is niet toegestaan. De controle hierop moet optimaal zijn. Het Surveillantenbureau zorgt hiervoor: door opgeleide surveillanten te bieden, geselecteerd aan de hand van competenties en criteria afkomstig van deskundigen uit het onderwijs zelf.

Onze surveillanten zijn gemotiveerd, zorgvuldig geselecteerd, opgeleid én bij voorkeur 50-plus. 50-plussers komen tegenwoordig maar moeilijk aan het werk. En dat is zonde. Deze doelgroep is immers betrouwbaar en heeft veel te bieden. Een baan als surveillant biedt 50-plussers de mogelijkheid zich weer nuttig te maken en onder de mensen te komen. En wie beter dan 50-plussers kunnen met hun (levens)ervaring, mensenkennis en stabiele voorkomen een groep leerlingen of studenten in toom houden? Juist.

Benieuwd wat het Surveillantenbureau aan jou te bieden heeft? Bekijk hier onze diensten. En neem gerust contact op. Wij komen graag op bezoek om alle vragen te beantwoorden. In een kennismakingsgesprek inventariseren we de wensen en nemen we de mogelijkheden en bijbehorende kosten met je door.

Een aantal van onze partners:

Scholengemeenschap Stad en Esch · Rollecate Opleidingscentrum Staphorst · Cibap Vakschool voor verbeelding Zwolle · SOMA College Harderwijk · Carolus Clusius College · VBO Makelaar · Erasmus · Bornego College

Laat je liever je gegevens achter?
Dan bellen wij jou!

Privacy

Is dit jouw kracht?

Surveillant worden?

Ben jij 50-plus? Vind je het leuk om met mensen te werken en ben je precies in jouw doen en laten? Straal je rust uit en sta je tegelijkertijd stevig in je schoenen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Als surveillant heb je een afwisselende baan met verantwoordelijkheid en werk je met collega’s bij jou in de regio.

Als surveillant van het Surveillantenbureau voer je allerlei taken uit, waaronder het ontvangen van studenten en hen begeleiden naar lokalen. Het controleren van identiteitsbewijzen en hulpmiddelen (zoals woordenboeken en rekenmachines). Ook het uitdelen van examens/tentamens en het innemen van de gemaakte werken behoort tot je verantwoordelijkheden. En uiteraard breng je rust door alles gestructureerd te laten verlopen, houd je overzicht en ben je alert op spieken.

competenties en vereisten

Als surveillant ben je representatief, dienstverlenend en heb je oog voor de leerling. Je zorgt voor rust, spreekt een bemoedigend woord en weet hoe te handelen bij incidenten en calamiteiten. Daarnaast weet je ongewenste situaties, die effect kunnen hebben op het examen, tijdig te signaleren. Ook ben je altijd goed voorbereid op het soort examen en ken je de wensen en eisen van de opdrachtgever. Uiteraard verschijn je altijd in gepaste kleding. Verder:

• ben je flexibel inzetbaar
• ben je bereid tot het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)
• beschik je over een rijbewijs en eigen vervoer (pré)
• of ben je bereid om te reizen met het openbaar vervoer
• bij voorkeur 50+
• is Winkelhanden ook iets voor jou?

Kom langs!

Privacy

Pin It on Pinterest

Share This