WERKPLAN

Onze Diensten

Onze sterkte ligt in onze kennis van de regionale arbeidsmarkt en onze persoonlijke, praktische en efficiënte aanpak. Samen met jou bespreken we de vacature en selecteren we kandidaten op basis van hun competenties, rekening houdend met jouw wensen. Ook voor je P&O vraagstukken kun je bij ons terecht. Wij zijn een verlengstuk van veel HR afdelingen. Wat kunnen wij voor jou betekenen?

jobBox

Werkzoekende

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière? Laat Werkplan je helpen bij het vinden van de perfecte baan! Als één van de toonaangevende uitzendbureaus bieden wij je een scala aan mogelijkheden in verschillende industrieën en functies.

jobBox

Werkgever

Werkplan helpt bij het vinden van de juiste kandidaten voor jouw vacatures en denken mee over de juiste arbeidsvoorwaarden voor jou en je medewerkers. Dit doen we door een langdurige relatie aan te gaan, zodat we elkaar goed leren kennen.

Uitzenden

Uitzenden

Op zoek naar flexibiliteit en nieuwe carrièremogelijkheden?

Bij ons krijg je de kans om bij verschillende werkgevers te werken, voor zowel korte als langere tijd.

Ons toegewijde team streeft er altijd naar om de perfecte match te maken tussen werknemer en werkgever. Als uitzendkracht ben jij onze prioriteit en wij zorgen dat jij bij de juiste werkgever terecht komt.

Zo vergroten wij jouw kansen op doorgroeimogelijkheden en vaste aanstellingen.

Werving & Selectie

Het vinden van de juiste kandidaat is vaak een uitdaging. Werkplan begrijpt dit en heeft de expertise en ervaring om efficiënt en succesvol te werven en selecteren. Werkgevers vertrouwen ons daarom vaak hun zoektocht toe, zodat wij onze netwerken en kanalen kunnen inzetten om de ideale kandidaat te vinden.

Als we een geschikte match hebben gevonden, presenteren we deze aan de werkgever. Wanneer de werkgever vervolgens met de kandidaat in zee wil gaan, eindigt onze samenwerking. De kandidaat komt dan op de loonlijst van de werkgever en arbeidsvoorwaarden en andere gerelateerde zaken worden tussen de werkgever en de kandidaat afgestemd.

Werving & Selectie
Maak je profiel

Upload je CV

Upload nu je CV en laat Werkplan jou helpen met het creëren van jouw volgende carrièrestap! Wij weten dat het vinden van een geschikte baan niet altijd even makkelijk is. Daarom gebruiken we onze netwerken en proactieve marktbenadering om voor jou, de ideale baan, te vinden. We doen het samen!

pesson
Detacheren

Detacheren

Als je door ons gedetacheerd wordt, betekent dit dat een werkgever op zoek is naar extra versterking voor een langere periode.

Terwijl uitzendkrachten vaak werken zonder vastgestelde einddatum, is een gedetacheerde vaak langer aan het werk - op projectbasis of voor een bepaalde tijd. Gedurende de detacheringsovereenkomst sta je op de loonlijst bij ons, jouw juridische werkgever, terwijl je bij de feitelijke werkgever werkt.

Wij zorgen ervoor dat je salaris op tijd op je rekening staat en nemen de werkgever administratieve lasten en juridische risico's uit handen. Als het goed bevalt aan beide kanten, is een overname na verloop van tijd een mogelijkheid.

Payroll

Payrolling betekent het uitbesteden van alles wat met personeel te maken heeft bij één loket, wij ontzorgen dus de ondernemer zodat die zich kan focussen op de core bussiness en je hebt dus nergens omkijken meer naar.

Een payroll organisatie neemt het juridisch werkgeverschap van je medewerkers over van jou als ondernemer. Deze medewerkers zijn dan juridisch in dienst bij de payroll organisatie, maar verrichten hun dageljkse werkzaamheden bij jou op de werkvloer.

Op deze manier draag je je werkgeversverplichtingen en risico's over aan een externe partij.

Payroll
Contact us

Stuur ons een mail

Onze deur staat open voor al je vragen en opmerkingen. We helpen je graag verder. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

png