De Kracht van werken via Werkplan

Werkplan Uitzendbureau

Wij geloven dat iedereen verdient om te werken in een omgeving waar ze zich gelukkig en gewaardeerd voelen. Daarom gebruiken we onze expertise in werving en selectie om een perfecte match te maken tussen werknemer en werkgever. Ons team van professionals werkt hard om ervoor te zorgen dat zowel werkzoekenden als opdrachtgevers tevreden zijn met de resultaten. Meld je nu aan en ontdek hoe Werkplan jou kan helpen bij je zoektocht naar een nieuwe baan of de juiste werknemer.

jobBox

Werkzoekende

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière? Laat Werkplan je helpen bij het vinden van de perfecte baan! Als één van de toonaangevende uitzendbureaus bieden wij je een scala aan mogelijkheden in verschillende industrieën en functies.

jobBox

Werkgever

Werkplan helpt bij het vinden van de juiste kandidaten voor jouw vacatures en denken mee over de juiste arbeidsvoorwaarden voor jou en je medewerkers. Dit doen we door een langdurige relatie aan te gaan, zodat we elkaar goed leren kennen.

people

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Werkplan is een organisatie gespecialiseerd in werven & selecteren van personeel voor het MKB en familiebedrijf op elk niveau. De Werkplan methode is gebaseerd op de gedachte dat mensen de belangrijkste factor zijn in iedere organisatie en dat de persoonlijkheid van het individu doorslaggevend is voor het resultaat in een functie.

Werkplan assisteert organisaties bij het in dienst nemen van de juiste mensen (werving & selectie) en levert een bijdrage aan de ontwikkeling van de nieuwe medewerker. De medewerkers van Werkplan weten waar ze over praten. De wensen van de opdrachtgevers en de deskundigheid van de kandidaten worden telkens weer correct op waarde beoordeeld. Bij Werkplan kun je niet zomaar aan de slag, kwaliteit en continuïteit staan hoog in het vaandel zowel voor de medewerker als de opdrachtgever.

De match dient niet alleen vergezeld te gaan van een duidelijk curriculum vitae, maar ook een duidelijk persoonlijkheidsprofiel dat schets of iemand naast de bekwaamheid ook in de organisatie past. Alleen wanneer we overtuigd zijn van een goede match gaat het proces verder.

Werkplan kent de organisatie waarvoor opdrachten moeten worden uitgevoerd goed. Doelstellingen, activiteiten, waarden en normen zijn duidelijk in kaart gebracht. Werkplan kent ook de medewerkers die een belangrijke rol spelen bij de betreffende functie. Wederzijds begrip en nauwe samenwerking tussen medewerker en Werkplan zijn voorwaarden om de selectie goed te laten verlopen en voor alle betrokkenen tot het juiste resultaat te komen.

Onze onderneming

Ontmoet ons team

Onze ervaren consultants werken samen met jou om je skills en doelen te begrijpen, zodat we je kunnen matchen met de juiste werkgever. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke opdracht, een contractbaan of een vast dienstverband, wij zijn hier om je te helpen. Meld je nu aan bij ons uitzendbureau en ontdek de nieuwe mogelijkheden voor je toekomst!

jobBox
Anis Jadib

Inspiratieontwikkelaar

Meppel, Zwolle
0522-274014
jobBox
Debbie Schwering

Organisatietovenaar

Meppel, Zwolle
0522-274014
jobBox
Rob Verheijen

Passiebeheerder

Meppel, Zwolle
0522-274014
jobBox
Saskia Kooij

Krachtbundelaar

Meppel
0522-274014
jobBox
Julie Boverhof

Matchkunstenaar

Meppel
0522-274014
jobBox
Emiel Kwant

Karakterscout

Meppel
0522-274014
jobBox
Annika Habing

Pareljager

Meppel
0522-274014