De Kracht van werken via Werkplan

Werkplan Uitzendbureau

Wij geloven dat iedereen het verdient om te werken in een omgeving waar ze zich gelukkig en gewaardeerd voelen. Daarom gebruiken we onze expertise in werving en selectie om een perfecte match te maken tussen werknemer en werkgever. Ons team van professionals werkt hard om ervoor te zorgen dat zowel werkzoekenden als opdrachtgevers tevreden zijn met de resultaten. Meld je nu aan en ontdek hoe Werkplan jou kan helpen bij je zoektocht naar een nieuwe baan of de juiste werknemer.

jobBox

Werkzoekende

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière? Laat Werkplan je helpen bij het vinden van de perfecte baan! Als één van de toonaangevende uitzendbureaus bieden wij je een scala aan mogelijkheden in verschillende industrieën en functies.

jobBox

Werkgever

Werkplan helpt bij het vinden van de juiste kandidaten voor jouw vacatures en denkt mee over de juiste arbeidsvoorwaarden voor jou en je medewerkers. Dit doen we door een langdurige relatie aan te gaan, zodat we elkaar goed leren kennen.

people

Wie zijn wij?

Werkplan is hét uitzendbureau wanneer je op zoek bent naar het juiste personeel voor jouw bedrijf. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het werven & selecteren van MBO of HBO geschoold personeel. Werkplan is het uitzend bureau waar de mens centraal staat. Met haar betrokken werkwijze, expertise en jarenlange ervaring in de branche vindt Werkplan voor iedere werkgever de juiste kracht, en andersom. Zo zorgt Werkplan ervoor dat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is. En gelukkig van wordt.

Waarom Werkplan?

Werkplan ontzorgt organisaties bij het in dienst nemen van de juiste mensen (werving & selectie) en levert een bijdrage aan de ontwikkeling van de nieuwe medewerker. De medewerkers van Werkplan weten waar ze over praten. De wensen van de opdrachtgevers en de deskundigheid van de kandidaten worden telkens weer op de juiste waarde beoordeeld. Bij Werkplan kun je niet zomaar aan de slag, kwaliteit en continuïteit staan hoog in het vaandel zowel voor de medewerker als de opdrachtgever.

De bedrijven

De organisaties waar Werkplan voor werkt kent zij goed. Werkplan vindt een persoonlijke relatie met de opdrachtgever van belang en brengt doelstelingen, activiteiten, waarden en normen bij zichzelf in beeld. Daarnaast kent Werkplan óók haar medewerkers die een belangrijke rol spelen bij de betreffende functie. Wederzijds begrip en nauwe samenwerking tussen medewerker en Werkplan zijn voorwaarden om de selectie goed te laten verlopen en voor alle betrokkenen tot het juiste resultaat te komen

Onze onderneming

Ontmoet ons team

Onze ervaren medewerkers werken samen met jou om je skills en doelen te begrijpen, zodat we je kunnen matchen met de juiste werkgever. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke opdracht, een contractbaan of een vast dienstverband, wij zijn hier om je te helpen. Meld je nu aan bij ons uitzendbureau en ontdek de nieuwe mogelijkheden voor je toekomst!

jobBox
Anis Jadib

Inspiratieontwikkelaar

Meppel, Zwolle
0522-274014
jobBox
Debbie Schwering

Organisatietovenaar

Meppel, Zwolle
0522-274014
jobBox
Rob Verheijen

Passiebeheerder

Meppel, Zwolle
0522-274014
jobBox
Saskia Kooij

Krachtbundelaar

Meppel
0522-274014
jobBox
Julie Boverhof

Matchkunstenaar

Meppel
0522-274014
jobBox
Jasper Hooijer

Karakterscout

Meppel
0522-274014
jobBox
Annika Habing

Pareljager

Meppel
0522-274014