Omdat iedereen meetelt

Social Flex

Omdat iedereen meetelt

Het gaat bij ondernemingen meestal om commercie en rendement. Maar wat nou als je met mensen werkt die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben? Bijzondere mensen, die vol overgave hun werk doen, maar extra aandacht nodig hebben? Dan draait het niet per se om cijfers en winst. Maar om het mee laten tellen van mensen.

Werkplan Social Flex wil het makkelijker maken om met deze doelgroep te werken. Juist omdat het uitdagingen met zich meebrengt. Door de doelgroep tegen kostprijs te verlonen, maken wij het verschil. Zorgen we ervoor dat iedereen ertoe doet. Dat iedereen mee kan doen.

Werkplan helpt je graag verder!

Zodat iedereen mee kan doen

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt verlonen tegen de kostprijs, dat is wat Werkplan Social Flex als service kan bieden aan organisaties en sociale werkplaatsen. Hierdoor profiteer je als ondernemer van alle voordelen die het werken met deze bijzondere doelgroep met zich meebrengt. Zonder juridische risico’s.

Die juridische risico’s neemt Werkplan Social Flex namelijk voor haar rekening. De ondernemer betaalt alleen het uurloon plus de verplichte afdrachten. Waarom? Wij vinden het als onderneming belangrijk om van toegevoegde waarde te zijn voor de samenleving. En ons in te zetten voor een doelgroep die niet als vanzelfsprekend aan het werk komt.

Laat je liever je gegevens achter?
Dan bellen wij jou!

Privacy

Wat is jouw kracht?

Heb jij medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst, die je bij Werkplan Social Flex op de payroll wilt zetten? Dan zorgen wij voor de personeelsadministratie, de loonbetaling, verplichte afdrachten en nemen we het ziekterisico weg. Daarnaast bieden wij grote flexibiliteit: heeft de medewerker geen (on)bepaalde tijds contract dan wordt er niet verloond wanneer er niet gewerkt is. Ook biedt het fasesysteem meer mogelijkheden qua contracten. En dat dus gewoon tegen de kostprijs*.

Benieuwd naar Werkplan Social Flex? En de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact op. Wij gaan graag in gesprek om te zien of we samen het verschil kunnen maken.

* Over premiekortingen die de Belastingdienst toekent worden aparte afspraken gemaakt.

Pin It on Pinterest

Share This