Een team voor meer succes

Promoties

Jouw partner voor meer succes!

Werkplan promoties, een enthousiast team voor meer succes

Heb je een product dat opgemerkt mag worden? Of een dienst die aandacht verdient? Laat ons je ontzorgen. Wij nemen volledige promotieopdrachten uit handen: leggen samen met jou de promotiedoelen vast, geven ze vorm en voeren ze uit. Maar we doen meer! Je kunt aan ons de gehele organisatie van uw evenement, seminar of (thema)bijeenkomst toevertrouwen. Van de catering tot de planning en van de medewerkers tot het springkussen; wij regelen het! Door een sterk team met goede partners is geen opdracht ons te gek. Voor het gemak heeft u maar één contactpersoon!

•  Promotiemedewerkers
•  Planning en communicatie
•  Entertainment
•  Professioneel beeld en geluid
•  Transport en vervoer
•  Catering
•  Themabijeenkomsten
•  Podia/tenten
•  Inrichting
•  Standbouw

Benieuwd naar een samenwerking met Werkplan Promoties? Of lijkt het je wel wat om aan de slag te gaan als promotiemedewerker? Kijk dan hieronder.

Werkplan helpt je graag verder!

Werken in de promotiebranche?

Ga ook aan de slag als promotiemedewerker!

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in een gezellig team? Enthousiast, makkelijk in de omgang, vrolijk en commercieel? En 8-20 uur per week beschikbaar? Dan zijn wij benieuwd naar jou! Als promotiemedewerker word je zoveel mogelijk bij één opdrachtgever ingezet, voor uiteenlopende promotieactiviteiten. En indien nodig on the job door ons opgeleid.

Meer weten? Kom eens kennismaken in Meppel of Zwolle.

Laat je liever je gegevens achter?
Dan bellen wij jou!

Privacy

Gewoon een goede partner

Promotie voor jouw organisatie?

Op zoek naar een goede partner voor jouw promotieopdracht? Dan moet je in ieder geval ook met Werkplan Promoties in gesprek. Wij bieden kwaliteit en zijn betrokken bij onze opdrachtgevers. Wij kiezen niet zomaar iemand uit de database, maar stellen een team samen, op maat. Én werken zoveel mogelijk met vaste gezichten. Onze jarenlange relaties als Gazelle Nederland en de lokale bakkerij laten zien dat geen opdracht ons te groot is – of te klein.

Naast het verzorgen van promotiemedewerkers en het geven van trainingen op dit gebied, kunnen wij nog meer voor jou betekenen. Zo kun je de hele organisatie van jouw evenement, seminar of (thema)bijeenkomst aan ons overlaten. De planning, werving & selectie, de catering, fun for kids en de locatie, het contact met klanten, het beeld en geluid en eventueel transport; you name it, we do it! Werkplan Promoties kan full service ondersteunen en faciliteren.

Referentie

Maartje van Wiechen, Marketing Communicatie Manager bij Gazelle:

“De samenwerking met Werkplan Promoties bevalt goed. De lijnen zijn kort en er wordt snel geschakeld. Naast het leveren van enthousiaste promotiemedewerkers, zorgt Werkplan Promoties ervoor dat het operationele gedeelte vlekkeloos verloopt. Zo hebben we de afgelopen jaren samen al heel veel mensen, door het hele land heen, kennis kunnen laten maken met onze e-bikes.”

Kunnen onze promotiemedewerkers jou ook van dienst zijn? Of heb je een mooie organisatie-uitdaging voor ons? Neem dan eens contact op!

Maak nu een afspraak

Privacy

Pin It on Pinterest

Share This