Een hoger plan

Professionals

Vakmanschap+

Professionals kenmerken zich door het bezitten van een vakmanschap. Door het hebben van kennis en specifieke vaardigheden in een bepaald vakgebied. Echte professionals leggen de lat hoog en kunnen een organisatie naar een nóg hoger plan tillen.

Ben jij op zoek naar een professional? Of juist naar een plek waar je jouw kennis en vaardigheden kunt toepassen? Werkplan Professionals kan helpen.

Let wel, wij kijken verder dan alleen naar competenties. Achtergrond en karaktereigenschappen tellen net zo goed mee om een perfecte match te creëren. Met deze aanpak willen we ervoor zorgen dat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is. Maar ook gelukkig van wordt.

We helpen je graag verder!

Wat is jouw kracht?

Kansen creëer je zelf

Wij zijn benieuwd naar jouw kracht als professional. Wat heb je al gedaan en waar ben je naar op zoek? Laat het ons weten. Wij kunnen helpen bij jouw zoektocht naar een nieuwe baan of die volgende stap in je carrière. Samen brengen we in kaart waar jouw krachten liggen en professionele kansen zitten. Daarna kijken wij in ons netwerk en houden we de ogen en oren open, om te zien of we iets voor jou kunnen betekenen. Interesse? Kom langs in Meppel, Zwolle of Oosterwolde. Of bel Rob (06 146 829 30).

Laat je liever je gegevens achter? Dan bellen wij jou!

Privacy

Daar heeft uw organisatie echt profijt van

Professionals voor jouw organisatie?

Heb jij een vacature die je maar niet ingevuld krijgt? Zoek je een partner die meer doet dan het doorschuiven van profielen? Werkplan Professionals weet: de ideale kandidaat is meer dan een lijst met competenties. Daarom maken wij ten eerste graag kennis met jou. Om te achterhalen hoe jouw organisatie in elkaar steekt en wat voor iemand je zoekt. Op basis hiervan kunnen wij goed beoordelen of iemand zal passen. Of niet. Ten tweede willen we de potentiële kandidaten goed leren kennen. Onze methodiek is wat onorthodox, maar zeer doortastend. Wij bezoeken de kandidaten thuis, in hun eigen omgeving, om de onderste steen boven te krijgen als het gaat om persoonlijkheid en competenties.

Aan het einde van de rit overhandigen wij geen lijst met tig kandidaten, maar stellen er slechts één (of maximaal twee) aan je voor. Eén à twee kandidaten waar wij van overtuigd zijn dat ze binnen jouw organisatie het verschil gaan maken.

Assessments

Ga je voor grote zekerheid? Als aanvullende dienst bieden wij assessments aan. Dit om potentiële professionals te toetsen op hun intelligentieniveau of om te kijken of huidige werknemers klaar zijn voor een tree hoger op de ladder. Voor het uitvoeren van assessments werken wij nauw samen met een hiervoor gecertificeerd bedrijf.

Kunnen wij je helpen? Dan komen wij graag met jou in contact.

Maak nu een afspraak

Privacy

Pin It on Pinterest

Share This