Werkplan doet meer

Wij doen meer!

Werkplan is de verbinder tussen werk en mensen. Dat is onze hoofdtaak, onze core business. Hetgene waar wij het allerbeste in zijn. Naast onze hoofdwerkzaamheden, hebben wij ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in verschillende niches:

Werkplan Promoties

ontzorgt haar opdrachtgevers in de organisatie en uitvoering van evenementen, bijeenkomsten, promotiedagen en beurzen. Je kunt het zo gek niet bedenken of Werkplan promotie kan de juiste mensen, op het juiste moment, op de juiste plaats, bij elkaar krijgen. Van springkussen tot entertainment, van beeld en geluid tot de catering. Alles onder één dak met één contactpersoon! Werkplan promoties staat voor je klaar.

Het Surveillantentbureau

levert goed getrainde en enthousiaste surveillanten, conciërges en gastvrouwen/ of -heren. Voor het Surveillantenbureau zijn surveillance werkzaamheden namelijk geen bijzaak, maar hoofdtaak. Door onze hoge werving- en selectie-eisen en trainingen weten wij altijd de juiste mensen te plaatsen. Het grootste deel van onze medewerkers zijn trouwens 50+. Een bewuste, sociaal maatschappelijke keuze. Maar ook gewoon logisch. Deze doelgroep steekt namelijk met kop en schouders boven andere doelgroepen uit wat betreft dicipline en stiphteid. Ook voor het verlonen van uw eigen flexpool en met uw openstaande vacatures kun je bij ons terecht.

Werkplan Professionals

Werving en selectie is een vak apart. Onze opdrachtgever moet er van op aan kunnen dat wij de juiste match maken. De medewerker komt immers gelijk in dienst. Werkplan Promoties werkt met senior recruiters die zelf uit het veld komen en een brede ervaring hebben. Senior recruiters die met de poten in de klei hebben gestaan en de juiste vragen weten te stellen om een goed beeld te krijgen van de vaardigheden en persoonlijkheid van een kandidaat. Natuurlijk behoort het uitvoeren van assessments tot de mogelijkheden. Ook kunnen medewerkers in de proeftijd onder worden gebracht op payroll basis.

Ons verdienmodel is heel transparant, en in onze ogen ook heel reeël. Wij factureren bij een geslaagde selectieprocedure twee maandsalarissen. De eerste termijn bij aanvang en de tweede termijn na de proeftijd. Dan weten we zeker de match goed gelukt is.

Dan weten we zeker de match goed gelukt is!

Favicon

Top van Nederland

Drenthe, Groningen en Friesland.. het zijn niet alleen prachtige provincies, het zijn ook provincies met geweldige MKB organisaties die staan te springen om jong talent. Top van Nederland brengt deze organisaties in beeld. Echt in beeld. Door een goed beeld te creëeren van de organisaties en hun behoeften weten we namelijk zeker dat we jong talent kunnen aantrekken tot deze mooie regio. Hoe we deze doelgroep bereiken? Door actief gebruik te maken van social media. Top van Nederland matcht de top van Nederland aan top talent, en andersom.

Pin It on Pinterest

Share This