Diensten werkgever

Uitzenden

Het voordeel van uitzendkrachten op de werkvloer? Weinig risico. Veel flexibiliteit. Jij geeft aan wie je nodig hebt en wij zorgen voor de juiste kandidaat. Jouw toekomstige medewerker is meteen startklaar en kun je inzetten wanneer en hoe lang je zelf wilt. Werkplan verzorgt de uitbetaling en alle andere verplichtingen die bij het werkgeverschap horen. En, er is geen opzegtermijn.

Payroll

Zelf een goede werknemer kiezen, maar het juridisch werkgeverschap bij Werkplan neerleggen. Dat is payroll. Zo zorgt Werkplan voor de personeelsadministratie, de loonbetaling, alle verplichte afdrachten, ontslagprocedures en nemen we het ziekterisico weg. Alle financiële en juridische risico’s en lasten in één keer uit handen, tegen een vooraf vastgesteld tarief. Dat is voor jou een hele zorg minder.

Voor jou een hele zorg minder

Favicon

Werven & selecteren

Een geschikte kandidaat vinden: bijzonder tijdrovend en niet altijd even makkelijk. Werkplan weet dat, en vooral hoe je efficiënt en succesvol werft en selecteert. Zet je vraag bij ons uit en wij zetten onze netwerken en kanalen in om de ideale kandidaat te vinden. Binnen de afgesproken periode maak je kennis met verschillende kandidaten en kun je bepalen welke medewerker het beste bij jou past. Arbeidsvoorwaarden en overige gerelateerde zaken stem je samen af.

Detacheren

Voor langere periode op zoek naar extra versterking? Met detachering ben je verbonden, maar blijf je flexibel. De medewerker bij ons op de loonlijst – bij joú aan het werk. Op projectbasis of voor bepaalde tijd. Zo bent je verzekerd van een geschikte kandidaat die direct beschikbaar is en meteen productief. En mocht je na verloop van tijd nou niet meer zonder jouw nieuwe medewerker kunnen: de overname is zo geregeld.

Pin It on Pinterest

Share This