Over Werkplan

Het beste in de mens naar boven halen

Dat kan alleen als er verbinding is. Verbinding die tot stand komt door te luisteren. Te praten en nog meer te luisteren. Door te discussiƫren en samen verder te gaan. We willen weten wat jouw kracht is. Wie je bent. Wat jou motiveert. En hoe we je kunnen helpen om vooruit te komen. Als je bij ons komt omdat je wil werken, dan luisteren we, altijd. We kijken verder dan wat je op papier invult. En al kun je misschien niet direct aan de slag, de verbinding is gelegd.

Dat weten onze relaties. En dankzij hun vertrouwen hebben zij al mogen ervaren dat je door echte verbindingen, met echte mensen, aanpakkers krijgt, ondernemers. Mensen met energie en hart voor de zaak, die willen bijdragen aan het bedrijf waar ze werken. Bij Werkplan zien we je zoals je bent. En door dat te erkennen en te benutten, zijn wij de verbinding tussen werk en mensen. Dat is de kracht van Werkplan.

Mijn Werkplan

Hoewel Werkplan persoonlijk contact hoog in het vaandel heeft staan, moeten we natuurlijk wel met de tijd meegaan. Dat betekent (vrijwel) geen ouderwetse urenbriefjes meer, maar een online portaal waarin werknemers hun gewerkte uren kunnen opgeven, loonstrookjes en andere documenten in kunnen zien en de stand van hun vakantiegeld en vakantiedagen kunnen bekijken. Werkgevers kunnen in het online portaal uren invullen en/of goedkeuren, urenbriefjes en andere documenten inzien en een urenrapport uitdraaien om te zien waar pieken zitten. Zodra je bij of met ons aan de slag gaat, krijg je inloggegevens via de mail toegestuurd. Log op de onderstaande knop in op Mijn werkplan.

Dat is de kracht van Werkplan

Favicon

Pin It on Pinterest

Share This