Tips & updates overzicht

Korting op een nieuwe zonnebril

Door Marieke, 23-04-2019

Heerlijk hè, dat mooie weer. Maar heb jij ook, nu de zon volop schijnt, dat je dan enorm met je ogen moet knijpen? En dat je zonnebril van vorig jaar echt niet meer kan? Of erger nog, dat je die kwijt bent? Nou, dan hebben wij goed nieuws: in samenwerking met Specsavers Meppel kunnen wij een mooie korting op zonnebrillen aanbieden.

Ben jij toe aan een nieuwe zonnebril? Haal dan gauw een voucher op bij Werkplan. Met deze voucher kun je voor 39 euro een nieuwe zonnebril op sterkte uitkiezen bij Specsavers Meppel. Voor 39 euro heb je dan een complete zonnebril op sterkte (ook uit de merkbrillen mag je kiezen), inclusief enkelvoudige glazen. De medewerkers van Specsavers helpen je graag bij het maken van de keuze. De gediplomeerd opticien geeft advies op maat en een personal stylist kijkt mee naar welke stijl goed bij jou past. Voor extra opties, zoals dunner geslepen glazen of varifocale glazen, geldt een vaste toeslag.

Heb je de voucher opgehaald bij Werkplan, dan kun je binnenwandelen bij Specsavers wanneer het jou uitkomt. Ook kun je een afspraak maken via www.specsavers.com of door te bellen: 0522 241 072. Als je een afspraak inplant, dan weet je zeker dat de medewerkers van Specsavers voldoende tijd voor je hebben.

Voorwaarden

• Deze zonnebrillenactie loopt van 1 mei tot 30 juni
• Je kunt een voucher ophalen bij filiaal Meppel (Grote Kerkstraat 12a). Alleen met deze voucher kun je gebruik maken van de zonnebrillenactie
• Zonnebrillen kun je alleen uitzoeken bij de Specsavers in Meppel (Hoofdstraat 23)
• Voor 39 euro kun je een enkelvoudige zonnebril op sterkte uitzoeken
• Je mag uit alle merken kiezen
• Voor varifocaal of dunner geslepen glazen betaal je een vaste toeslag

"

Ben jij toe aan een nieuwe zonnebril?