Wat voor krachten zoek je?

Neem contact op voor die passende match!

Wij zijn verhuisd!

Naar Industrieweg 13, 7944 HT te Meppel

Op zoek naar personeel?

Wij helpen je aan die passende werkkracht!

Werkplan is het uitzendbureau waar de mens centraal staat. Met onze betrokken werkwijze, expertise en jarenlange ervaring in de branche vinden wij voor iedere werkgever de juiste kracht, en andersom. Zo zorgen we ervoor dat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is. En gelukkig van wordt.

Vacature aanmelden

Onze diensten

Onze kracht zit in onze kennis van de regionale arbeidsmarkt. En in onze persoonlijke, hands on, no nonsens aanpak. Samen met jou bespreken we de vacature. En op basis van jouw wensen selecteren wij mensen op hun competenties. Ook met jouw P&O vraagstukken kun je bij ons terecht. Wij zijn het verlengde van een groot aantal HR afdelingen. Wat kunnen wij voor jou betekenen?

 

Werkplan weet wie bij jouw bedrijf past. En daar staan we voor.

Zodat jouw bedrijf gewoon doordraait zoals je dat graag ziet.

De kracht van

werken via Werkplan

Waar ben je naar op zoek? Laat het ons weten. Werkplan kan jou helpen bij het vinden van de juiste krachten voor jouw vacatures. En meedenken over het vaststellen van de juiste arbeidsvoorwaarden voor jou en jouw medewerkers. Hoe wij dit doen? Door een langdurige relatie aan te gaan, zodat we elkaar goed leren kennen. Op basis hiervan kunnen wij je op maat van dienst zijn en goed inschatten wie bij jouw bedrijf of organisatie past. Als mede ondernemer weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste mensen aan het werk te hebben.

Dat is de kracht van werken met Werkplan.

Pin It on Pinterest

Share This