• Wolvega
  • 0.00
  • LBO, MBO, HBO, WO
  • 37 – 37 uur
  • 19-05-2022

Heb jij ervaring met magazijnwerk? Lijkt het je wat om in het magazijn van een groot bedrijf te werken? Wil je graag in de dagdienst werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Functieomschrijving

Voor een opdrachtgever in Wolvega zijn wij opzoek naar een fulltime magzijnmedewerker/bijrijder. Je werkzaamheden zijn vooral in en uitladen van vracht van de vrachwagens. Dit is bij de opdrachtgever in het magazijn, maar dit kan ook bij een klant zijn. ook monteer je meubilair en reapeer jij eventuele beschadigingen. Ook controleer je de goederen van de chauffeur. Na het inladen van alle goederen ga je mee met de chauffeur en helpt hem met het afleveren van de goederen bij de klanten.

Functie-eisen

Wie zoeken wij?

Je bent fysiek sterk, hebt technisch inzicht en twee rechterhanden.

Je bent communicatief vaardig, zelfstandig, nauwkeurig, handig met de computer en daarnaast een échte aanpakker.

Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een magazijnfunctie.

Je hebt bij voorkeur een hef-/reachtruckcertificaat.

Een groot rijbewijs is geen vereiste, omdat je als bijrijder werkt ipv als chauffeur. Bij goed functioneren is het behalen van een groot rijbewijs later bespreekbaar.

Je woont in Wolvega of de nabije omgeving.

 

Wat bieden wij?

Altijd vrij op zondagen, ook als er een feestdag op zondag valt;

Reiskostenvergoeding regeling;

Korting op personeelsaankopen in de winkel;

Gezellige personeelsborrel;

Gezellige kerstborrel en een mooi kerstpakket;

Werken in een echt familiebedrijf

 

Bijzonderheden

Over Werkplan

Werkplan is het uitzendbureau waar de mens centraal staat. Met onze betrokken werkwijze, expertise en jarenlange ervaring in de branche vinden wij voor iedere werkgever de juiste kracht, en andersom. Zo zorgen we ervoor dat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is. En gelukkig van wordt.

 

Sollicitatieprocedure

Lijkt deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct via onderstaande knop of door langs te komen bij ons in het kantoor in Meppel. Bellen met vragen kan natuurlijk ook: 0522-274014. Meer informatie vind je op www.werkplan.nl. 

 

224

Pin It on Pinterest