• Genemuiden
  • 0.00
  • LBO, MBO, HBO, WO
  • 30 – 38 uur
  • 05-04-2022

Houdt jij goed overzicht in de logistieke processen en ben jij digitaal vaardig? Ben je in bezit van een heftruckcertificaat? En kun jij klanten goed te woord staan? Wacht dan niet langer en lees nu deze vacature!

Voor een opdrachgever in Genemuiden zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker. Jouw taken zijn onder andere het controleren en gereedmaken van orders, het opstellen van de vervoersdocumenten en je zorgt voor juistheid en volledigheid van de gegevens. Je bepaald aan de hand van opdrachten van de planning/verkoop, welke goederen worden uitgeleverd, inventariseert de voorraden en zoekt eventuele verschillen uit. Daarnaast laad en los je de vrachtwagens handmatig of met behulp van een heftruck. 

Functie-eisen

 Functie-eisen
– In het bezit van een heftruckcertificaat
– Basiskennis Engels in woord en geschrikt, Duits is een pré
– Minimaal MBO niveau 3 diploma
– Kennis van Microsoft Office


Wij bieden
 Een marktconform salaris
 Een functieomvang tussen de 30 en 38 uur per week
 Een gezellig team om in te werken

– Ruimte om jezelf te ontwikkelen

Bijzonderheden

Over Werkplan
Werkplan is het uitzendbureau waar de mens centraal staat. Met onze betrokken werkwijze, expertise en jarenlange ervaring in de branche vinden wij voor iedere werkgever de juiste kracht, en andersom. Zo zorgen we ervoor dat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is. En gelukkig van wordt.


Sollicitatieprocedure
Lijkt deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct via onderstaande knop of door langs te komen bij ons kantoor in Meppel. Bellen met vragen kan natuurlijk ook: 0522-274014

220

Pin It on Pinterest