• PEL
  • 0.00
  • LBO, MBO, HBO, WO
  • 21-03-2022

Ben jij een echte doorpakker en heb jij enige ervaring in de schoonmaak? Heb je oog voor detail en houd je ervan als alles netjes en schoon is? Ben je op zoek naar een parttime baan? Bekijk dan eens deze vacature!

Functieomschrijving
Voor een opdrachtgever in Emmeloord zijn we op zoek naar één of twee schoonmakers voor twee verschillende locaties. Het gaat om het schoonmaken van kantoorpanden. Voor de ene locatie zijn we op zoek naar schoonmaker voor 1 dag in de week, voor 1,5 uur. De dag en begintijd zijn bespreekbaar.
Voor de andere locatie zijn we op zoek naar een schoonmaker 2 dagen in de week (dinsdag en donderdag), 1,75 uur per dag. Ook hier zijn de dagen en begintijden in overleg.

Ervaring in de schoonmaak is wel gewenst, maar niet vereist. Je kunt per direct beginnen.

Functie-eisen

Functie-eisen

– Ervaring in de schoonmaak is een pré
– Enthousiast en betrouwbaar
– Nauwkeurig
– Woonachtig in omgeving Emmeloord

 Wij bieden

– Een marktconform salaris
– Een leuke werkplek
– Zelfstandigheid

Bijzonderheden

Over Werkplan
Werkplan is het uitzendbureau waar de mens centraal staat. Met onze betrokken werkwijze, expertise en jarenlange ervaring in de branche vinden wij voor iedere werkgever de juiste kracht, en andersom. Zo zorgen we ervoor dat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is. En gelukkig van wordt.

Sollicitatieprocedure
Lijkt deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct via onderstaande knop of door langs te komen bij ons kantoor in Meppel. Bellen met vragen kan natuurlijk ook: 0522-274014.

217

Pin It on Pinterest