• Emmeloord
  • 0.00
  • LBO, MBO, HBO, WO
  • 21-03-2022

Houd je ervan als alles er spik en span uitziet? Heb je ervaring in de schoonmaak of een soortgelijke functie? Ben je doordeweeks beschikbaar? Bekijk dan eens deze vacature!


Functieomschrijving
Voor een opdrachtgever in Emmeloord zijn we op zoek naar een schoonmaker voor doordeweekse dagen. Het gaat om het schoonmaken van een kantoorpand waarbij je met een collega samen komt te werken. De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 16:15 uur – 19:00 uur. We zijn op zoek naar iemand die van aanpakken weet en het liefst al enige ervaring heeft in een soortgelijke functie.

Functie-eisen

Functie-eisen

– Ervaring in de schoonmaak is een pré
– Doorpakker en betrouwbaar
– Woonachtig in Emmeloord of omgeving


Wij bieden

 

– Een marktconform salaris
– Een leuke plek om te werken
– Zelfstandigheid

Bijzonderheden

Over Werkplan

Werkplan is het uitzendbureau waar de mens centraal staat. Met onze betrokken werkwijze, expertise en jarenlange ervaring in de branche vinden wij voor iedere werkgever de juiste kracht, en andersom. Zo zorgen we ervoor dat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is. En gelukkig van wordt.

Sollicitatieprocedure
Lijkt deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct via onderstaande knop of door langs te komen bij ons kantoor in Meppel. Bellen met vragen kan natuurlijk ook: 0522-274014.

216

Pin It on Pinterest