• Amersfoort
  • 0.00
  • LBO, MBO, HBO, WO
  • 08-03-2022

Ben jij technisch, probleemoplossend en een echte doener? Ga je altijd voor de beste kwaliteit en vind je het geen probleem om in de 2-ploegen dienst te werken? Dan is dit een baan voor jou!

Functieomschrijving
Voor een drukkerij in Amersfoort zijn wij op zoek naar machine operators voor het hechten, sorteren en sealen. Het gaat om een functie van 36 uur per week, in 2 ploegen, op doordeweekse dagen. Als machine operator bereid je machines voor, start en bedien je ze, voer je kwaliteitscontroles uit en vul je de machines tijdig aan met het productiematriaal. Je komt te werken aan de Müller Martini hechtstraat of de Sitma sealstraat. Binnen het bedrijf zijn voldoende mogelijkheden om je hier verder in te ontwikkelen.

Functie-eisen

Functie-eisen

– Je werkt erg nauwkeurig en let goed op de kwaliteit van het product
– Je kunt goed samenwerken in een team en je weet van aanpakken
– Je hebt technisch inzicht en je hebt ervaring als operator of bent bereid om dit te leren

Wij bieden

 Een zeer afwisselende functie
 Goede arbeidsvoorwaarden
 Uitzicht op een vast contract bij goed functioneren
 Prettige werksfeer in een informele omgeving

Bijzonderheden

Over Werkplan

Werkplan is het uitzendbureau waar de mens centraal staat. Met onze betrokken werkwijze, expertise en jarenlange ervaring in de branche vinden wij voor iedere werkgever de juiste kracht, en andersom. Zo zorgen we ervoor dat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is. En gelukkig van wordt.

Sollicitatieprocedure
Lijkt deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct via onderstaande knop of door langs te komen bij ons kantoor in Meppel. Bellen met vragen kan natuurlijk ook: 0522-274014.

202

Pin It on Pinterest