• Giethoorn
  • 0.00
  • LBO, MBO, HBO, WO
  • 08-03-2022

Houd je ervan als alles brandschoon is? Ben jij een harde werker en flexibel beschikbaar? Dan hebben wij de ultieme job voor jou gevonden!

Wij zoeken voor een opdrachtgever in Giethoorn een extra teamlid voor de schoonmaak. Je zult dus meestal samen met iemand werken. Je gaat schoonmaken bij een horecabedrijf en het gaat om meerdere dagen per week (soms ook ’s weekends) van 08:30 uur tot 12:00 uur.

In overleg zouden deze uren aangevuld kunnen worden met eenvoudige horeca-werkzaamheden ’s middags (afwas, dingen klaarzetten, ed).

Functie-eisen

Functie-eisen

– Ervaring in de schoonmaak is een pré
– Doorpakker en betrouwbaar
– Beschikbaar op de gegeven tijden


Wij bieden

– Een marktconform salaris
– Een leuke plek om te werken
– Zelfstandigheid

Bijzonderheden

Over Werkplan

Werkplan is het uitzendbureau waar de mens centraal staat. Met onze betrokken werkwijze, expertise en jarenlange ervaring in de branche vinden wij voor iedere werkgever de juiste kracht, en andersom. Zo zorgen we ervoor dat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is. En gelukkig van wordt.

Sollicitatieprocedure

Lijkt deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct via onderstaande knop of door langs te komen bij ons kantoor in Meppel. Bellen met vragen kan natuurlijk ook: 0522-274014.

197

Pin It on Pinterest