• THOORN
  • 0.00
  • LBO, MBO, HBO, WO
  • 08-03-2022

Heb jij een passie voor de horeca, ben je enthousiast en adem je gastvrijheid? Ben jij graag hét visitekaartje van een bedrijf? En kun jij goed zelfstandig werken? Dan hebben wij de vacature voor jou!

Functieomschrijving
Voor een leuke opdrachtgever in Giethoorn zijn wij op zoek naar een zelfstandige bedieningsmedewerker. Je hebt een passie voor het vak, waardoor je enthousiast je werkzaamheden uitvoert en natuurlijk gastvrij bent! Je bent flexibel inzetbaar en ook beschikbaar in de weekenden. Je uren en momenten zijn in overleg met de opdrachtgever. Als bedieningsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het beienen van de gasten binnen maar ook buiten op het terras. Je bent het visitekaartje van onze opdrachtgever.

Functie-eisen

Functie-eisen

-Gastvriendelijk en gezellig
-Servicegericht en stressbestendig
-Enige ervaring is mooi meegenomen, maar niet vereist

Wij bieden

-Een marktconform salaris
-Tijden en dagen in overleg
-Veel afwisseling en verantwoordelijkheid
-Een gezellig team om in te werken

Bijzonderheden

Over Werkplan

Werkplan is het uitzendbureau waar de mens centraal staat. Met onze betrokken werkwijze, expertise en jarenlange ervaring in de branche vinden wij voor iedere werkgever de juiste kracht, en andersom. Zo zorgen we ervoor dat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is. En gelukkig van wordt.

 

Sollicitatieprocedure

Lijkt deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct via onderstaande knop of door langs te komen bij ons op kantoor in Meppel. Bellen met vragen kan natuurlijk ook: 0522-274014.

 

196

Pin It on Pinterest