• THOORN
  • 0.00
  • LBO, MBO, HBO, WO
  • 07-03-2022

Heb jij affiniteit met de keuken en met koken? Ben jij flexibel beschikbaar en kun jij zelfstandig werken?  En ben jij ook nog eens servicegericht en sociaal? Bekijk dan eens deze vacature.

Functieomschrijving
Voor een leuke opdrachtgever in Giethoorn zijn wij per direct op zoek een gedreven keukenhulp. Als keukenhulp ben jij de 3e of 4e man/vrouw in de keuken. Jij ondersteunt de kok(s) en biedt extra hulp. Zo help je mee met het bereiden van salades, kun je nagerechten klaarmaken, help je mee met het snijden van producten en zet je producten en andere spullen klaar. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met de keuken en koken. 

Functie-eisen

Functie-eisen

– Flexibel beschikbaar
– Servicegericht en sociaal
– Affiniteit met de keuken en met koken

Wij bieden
– Een marktconform salaris
– Een leuke plek om te werken
– Afwisseling en dynamiek

Bijzonderheden

Over Werkplan
Werkplan is het uitzendbureau waar de mens centraal staat. Met onze betrokken werkwijze, expertise en jarenlange ervaring in de branche vinden wij voor iedere werkgever de juiste kracht, en andersom. Zo zorgen we ervoor dat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is. En gelukkig van wordt.

Sollicitatieprocedure
Lijkt deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct via onderstaande knop of door langs te komen bij ons op kantoor in Meppel. Bellen met vragen kan natuurlijk ook: 0522-274014.

195

Pin It on Pinterest