• Steenwijk
  • 0.00
  • LBO, MBO, HBO, WO
  • 07-03-2022

Heb jij ervaring met magazijnwerk? Lijkt het je wat om in het magazijn van een groot bedrijf te werken? En vind je het geen probleem om in twee ploegen te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving
Voor een opdrachtgever in Steenwijk zijn wij op zoek naar een fulltime magazijnmedewerker. In deze functie houd je je onder andere bezig met het uitpakken van de goederen uit de beschermdeken. Samen met je collega’s laadt en los je de vrachtwagens, pak je de binnengekomen goederen uit en controleer je deze goederen. Verder meldt je de goederen aan in het systeem en draag je zorg voor een goede registratie en opslag. Voor deze functie is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst en het liefst heb je enige affiniteit met (meubel) logistiek. 

Functie-eisen

Functie-eisen

– Fysiek sterk en nauwkeurig kunnen werken
– Goede beheersing van de Nederlandse taal
– Enige affiniteit met (meubel) logistiek is een pré

Wij bieden

 

 Een marktconform salaris
 Een dynamische werkomgeving
 Een gezellig team om in te werken

Bijzonderheden

Over Werkplan
Werkplan is het uitzendbureau waar de mens centraal staat. Met onze betrokken werkwijze, expertise en jarenlange ervaring in de branche vinden wij voor iedere werkgever de juiste kracht, en andersom. Zo zorgen we ervoor dat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is. En gelukkig van wordt.

Sollicitatieprocedure
Lijkt deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct via onderstaande knop of door langs te komen bij ons kantoor in Meppel. Bellen met vragen kan natuurlijk ook: 0522-274014.

190

Pin It on Pinterest