• Amersfoort
  • 0.00
  • LBO, MBO, HBO, WO
  • 03-03-2022

Ben jij technisch, probleemoplossend en een echte doener? Ga je altijd voor de beste kwaliteit en vind je het geen probleem om in de 3-ploegen dienst te werken? Dan is dit een baan voor jou!


Functieomschrijving

Voor een drukkerij in Amersfoort zijn wij op zoek naar machine operators voor het binden, vergaren, snijden, naaien en overlijmen. Het gaat om een functie van 36 uur per week, in 3 ploegen, op doordeweekse dagen. Als machine operator bereid je machines voor, start en bedien je ze, bewaak je het procesverloop, herken je storingen, verhelp je deze, voer je kwaliteitscontroles uit en vul je de machines tijdig aan met het productiematriaal. Een beetje technisch inzicht is wel vereist. Binnen het bedrijf zijn voldoende mogelijkheden om je hier verder in te ontwikkelen.

Functie-eisen

Functie-eisen

– Je werkt erg nauwkeurig en let goed op de kwaliteit van het product
– Je hebt technisch inzicht en weet van aanpakken
– Je bent bereid om meerdere machines te leren bedienen
– Je vindt het geen probleem om in een 3-ploegenrooster te werken

    Wij bieden

–  Een zeer afwisselende functie in een dynamische omgeving
– Goede arbeidsvoorwaarden comform de cao
 36 uur in een 3 ploegen rooster

 

Bijzonderheden

Over Werkplan
Werkplan is het uitzendbureau waar de mens centraal staat. Met onze betrokken werkwijze, expertise en jarenlange ervaring in de branche vinden wij voor iedere werkgever de juiste kracht, en andersom. Zo zorgen we ervoor dat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is. En gelukkig van wordt.

Sollicitatieprocedure
Lijkt deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct via onderstaande knop of door langs te komen bij ons kantoor in Meppel. Bellen met vragen kan natuurlijk ook: 0522-274014.

180

Pin It on Pinterest