• EMUIDEN
  • 0.00
  • LBO, MBO, HBO, WO
  • 03-03-2022

Ben jij in het bezit van een t rijbewijs en lijkt het je wel wat om (weer) achter het stuur plaats te nemen? Voer je daarnaast zorgvuldig jouw taken uit? En ben je niet bang voor een beetje teamwork? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou!

Functieomschrijving

Voor een opdrachtgever in Genemuiden zijn wij op zoek naar een enthousiaste terminal chauffeur. Als terminal chauffeur ben jij elke dag op het industrieterrein te vinden. Ben jij breed inzetbaar en vind je het niet erg om contact te hebben met klanten. Naast perfecte voertuigbeheersing en klantcontact vindt onze opdrachtgever het ook belangrijk dat je in twee teams kunt werken.

Functie-eisen

Hebben wij zojuist jouw perfecte baan omschreven en ben je benieuwd naar wat onze opdrachtgever jou te bieden hebben?

Functie-eisen

– In het bezit van een heftruckcertificaat

– Flexibel en een harde werker

– Spontaan en collegiaal

Wij bieden

– Een marktconform salaris

– Een fulltime functie

Doorgroei- ontwikkelmogelijkheden

– Een gezellig team om in te werken

 

Bijzonderheden

Over Werkplan

Werkplan is het uitzendbureau waar de mens centraal staat. Met onze betrokken werkwijze, expertise en jarenlange ervaring in de branche vinden wij voor iedere werkgever de juiste kracht, en andersom. Zo zorgen we ervoor dat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is. En gelukkig van wordt.

Sollicitatieprocedure
Lijkt deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct via onderstaande knop of door langs te komen bij ons kantoor in Meppel. Bellen met vragen kan natuurlijk ook: 0522 274014

175

Pin It on Pinterest