• Meppel
  • 0.00
  • LBO, MBO, HBO, WO
  • 02-03-2022

Ben jij een echte aanpakker en ben jij niet bang om vieze handen te krijgen? Ben je een harde werker en wil je graag wat bijverdienen? Dan hebben wij de ultieme baan voor jou gevonden! 


Functieomschrijving

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Meppel zijn wij op zoek naar gedreven aanpakkers voor in de spoelkeuken. Als aanpakker in de spoelkeuken zorg jij ervoor dat alles weer blinkt. Jij zorgt ervoor dat de spoelkeuken schoon blijft en helpt je collega’s met het schoonmaken van de rest van de keuken. Ook behoren opruimen en diverse andere klusjes tot je taken.

Functie-eisen

Functie-eisen

– Flexibel
– Oog voor hygiëne
– Harde werker en collegiaal
– Enthousiast en betrouwbaar


Wij bieden

 

 Een marktconform salaris

 Een gezellig team om in te werken

 Zelfstandigheid en ruimte om door te groeien

Bijzonderheden

Over Werkplan

Werkplan is het uitzendbureau waar de mens centraal staat. Met onze betrokken werkwijze, expertise en jarenlange ervaring in de branche vinden wij voor iedere werkgever de juiste kracht, en andersom. Zo zorgen we ervoor dat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is. En gelukkig van wordt.

Sollicitatieprocedure
Lijkt deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct via onderstaande knop of door langs te komen bij ons kantoor in Meppel. Bellen met vragen kan natuurlijk ook: 0522-27414.

174

Pin It on Pinterest