• Giethoorn
  • LBO, MBO, HBO, WO
  • 02-03-2022

Is koken jouw lust en jouw leven? Word jij enthousiast van het creëren van de mooiste gerechten? En bezorg jij mensen graag een heerlijke avond? Dan hebben wij dé job voor jou!

Functieomschrijving
Voor een gezellig restaurant in Giethoorn zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok. Het gaat om een fulltime functie en je werkt op wisselende tijden en dagen van maandag  t/m zondag. Je verzorgt lunches, diners en natuurlijk de desserts. Naast het bereiden van de maaltijden en het meedenken met het opstellen van de kaart draag je zorg voor de veiligheid en hygiëne in de keuken, stuur je andere medewerkers aan en ben je medeverantwoordelijk voor het doen van de bestellingen.

Functie-eisen

Functie-eisen

– Minimaal MBO niveau
– Ervaring als zelfstandig werkend kok
– Creatief en initiatiefrijk
– Punctueel en stressbestendig
– Oog voor hygiëne


Wij bieden

 

 Een goed salaris

 Een gezellig team om in te werken

 Veel afwisseling en verantwoordelijkheid

 

Bijzonderheden

Over Werkplan
Werkplan is het uitzendbureau waar de mens centraal staat. Met onze betrokken werkwijze, expertise en jarenlange ervaring in de branche vinden wij voor iedere werkgever de juiste kracht, en andersom. Zo zorgen we ervoor dat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is. En gelukkig van wordt.


Sollicitatieprocedure
Lijkt deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct via onderstaande knop of door langs te komen bij één van onze filialen in Meppel of Zwolle. Bellen met vragen kan natuurlijk ook: 038 422 2217. Meer informatie vind je op www.werkplan.nl.

171

Pin It on Pinterest