• Giethoorn
  • 0.00
  • LBO, MBO, HBO, WO
  • 02-03-2022

Ben jij gezellig, leuk en gastvriendelijk? Ben je graag hét visitekaartje van een bedrijf? Dan zit je bij ons goed! Wij zijn namelijk op zoek naar een leuke, fanatieke bedieningsmedewerker in de omgeving van Giethoorn!

Functieomschrijving
Wij zijn voor een gezellige opdrachtgever in Giethoorn op zoek naar een fanatieke bedieningsmedewerker, voor fulltime. Je werkt op wisselende tijden, waarbij in overleg veel mogelijk is. Als bedieningsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de gasten binnen maar ook buiten op het terras. Je bent het visitekaartje van onze opdrachtgever.

Functie-eisen

Functie-eisen

– Gastvriendelijk en gezellig
– Servicegericht en stressbestendig
– Ervaring is een pré

Wij bieden

 Een marktconform salaris
 Veel afwisseling en verantwoordelijkheid
– Een gezellig team om in te werken

 

Bijzonderheden

Over Werkplan

Werkplan is het uitzendbureau waar de mens centraal staat. Met onze betrokken werkwijze, expertise en jarenlange ervaring in de branche vinden wij voor iedere werkgever de juiste kracht, en andersom. Zo zorgen we ervoor dat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is. En gelukkig van wordt.

Sollicitatieprocedure
Lijkt deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct via onderstaande knop of door langs te komen bij ons kantoor in Meppel. Bellen met vragen kan natuurlijk ook: 0522-274014. 

170

Pin It on Pinterest