Tips & updates overzicht

Hoe werkt Mijn Werkplan?

Door Joni, 24-07-2018

Zowel werkgevers als werknemers krijgen van Werkplan toegang tot het online systeem Mijn Werkplan. In dit systeem kunnen onder andere urenbriefjes ingevoerd worden, loonstroken ingezien worden, urenstaten bekeken worden en jaaropgaves teruggevonden worden.

Bij de start van een contract (werknemer) of samenwerking (werkgever), ontvang je inloggegevens via de mail. Met deze inloggegevens kun je heel makkelijk inloggen bij Mijn Werkplan. Je kan inloggen via onze site, of in de Werkplan app. Zodra je ingelogd bent, kun je het wachtwoord wijzigen. Doe dit vooral!

Handleiding Mijn Werkplan

Eenmaal in het systeem wijst het zich vanzelf. Het is een erg gebruiksvriendelijk systeem. Kijk vooral eens rond wat de mogelijkheden van het systeem zijn. Je zal in het begin de uitzend- of inleenovereenkomst digitaal dienen te ondertekenen en later urenbriefjes moeten invoeren. Bij aanvang is besproken wie de uren aanlevert: de werkgever zelf, de werknemer zelf, online of op papier. Ga jij urenbreifjes invoeren, dan is er een knop met 'Urenbriefje invullen'. Staat die knop er niet, dan wordt het voor je geregeld.

Alle uitleg over Mijn Werkplan vind je in de handleidingen hieronder. Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust.